måndag 20 februari 2017

Sista året på Gothcon

Allt bra måste ta slut och det är väl ingen överraskning att initiativet #isisnerdfeminism på Gothcon nu gör sitt sista år.

Varför just nu 2017?

Jo.för att det har gått fem år. Jag hade redan när jag drog igång initiativet 2013 bestämt att "Jag kör #isisnerdfeminism på Gothcon i fem år, inte mer."
Jag satte den gränsen av en anledning. Jag vet att det är svårt att driva något på egen hand över lång tid och jag sluter hellre med det när det känns som roligast än ser det dö ut till något som jag bara gör av vana och som inte känns kul längre.
Det är helt mitt eget beslut detta och något som bestämdes av mig redan när initiativet grundades.

Gothcon är och har varit ett fantastisk konvent att vara en del av. Att ha fått vara en del av konventet i så många år och möte så otroligt många engagerade och duktiga arrangörer och gruntar som jobbar med konventet.... det har varit ett sant privilegium. Utan Gothcon hade det aldrig blivit något #isisnerdfeminism och jag är så sjukt tacksam för att jag blev tillfrågad. Jag är övertygad om att Gothcon i framtiden kommer att kunna jobba på minst lika bra med att arbeta för feminism och jämställdhet i spelhobbyn, även utan #isisnerdfeminism.
Jag ser fram emot att besöka Gothcon 2018 som en helt vanlig besökare och kunna spela hur mycket spel som helst!

Och  bara för att #isisnerdfeminism inte kommer finnas på Gothcon mer så innebär det inte att initiativet försvinner!
Jag kommer fortsätta med #isisnerdfeminism året ut, hemsidan och facebookgruppen kommer att finnas kvar och förhoppningsvis kan jag ordna lite mindre spelträffar i Göteborg framöver.

Så inför det femte och sista #isisnerdfeminism på Gothcon- Håll utkik här på sidan efter program med info om vad ni kan vänta er under påskhelgen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar