Föreläsare på Isis

Trots att #isisnerdfeminism inte funnits så länge har vi haft en rad bra föreläsare som är värda att lyftas fram.Josefin Westborg
Josefin Westborg är utbildad speldesigner och projektledare som sedan ett antal år tillbaka arbetar på Lajvverkstaden i Göteborg.
Hon är en brinnande feminist som föreläser flitigt om nördfeminism och vikten av jämställdhet i spelhobbyn.Föreläsningar på Isis: Nördfeminism- Vad är det? (på GothCon 2013 och GothCon 2014)Nördfeminism - Shit people say (GothCon 2014)


Kontakt: josefin@lajvverkstaden.seNatalia Batista
Natalia Batista är serietecknare och illustratör med influenser från japansk manga och lärare i serieskapande. Hon har bland annat skapat ungdomsmangan Ein Lied für Elise samt fantasyserien Sword Princess Amaltea. Hon föreläser på Malmö högskolas seriekurser och är medlem i det svenska mangakollektivet Nosebleed Studio.
Föreläsningar på Isis: Sword Princess Amaltea - Fantasymanga där könsrollerna är ombytta. (GothCon 2014)
Kontakt: Natalia@batista.se


Sara Zeta
Sara Zeta är en 26-årig lajvare och feminist som bor i Lund och studerar till läkare. Hon är en aktiv lajvare som har lajvat sedan 2000. Hon är även lajvarrangör och har arrangerat tre lajv, alla i Krigshjärta-kampanjen. Har sambo och två katter. I framtiden vill hon arbeta som förlossnings eller akutläkare, arrangera fler supercoola lajv och skaffa barn. (Oklart hur detta ska gå ihop) Föreläsningar på Isis: Kvinnor i statusroller, med fokus på militära roller (GothCon 2013) Kontakt: sara.z.andersson@gmail.com
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar